EVENT CALENDER

EVENTCALENDER KOMENDE MAANDEN

De Kickoff Meet op 28 juni en de meeting op RPM Live 27 juli jl waren een groot succes. 
Bekijk hier de foto's en de vlog van Het Automeisje van de kickoff meeting. 
De events voor de komende maanden zijn als volgt:

EVENT 4: RPM Connect Vrijmibo #2, 20 september bij Autotron Exclusive
Deze zullen we organiseren bij Autotron Exclusive. U bent welkom van 16.00. Wij starten met een presentatie van de gastheer om 17.00 uur, waarna de resterende uren van deze vrijdagavond nuttig afgesloten zullen worden in een bovenal gezellige netwerksfeer


EVENT 5: Preview & Business VIP Night van 100% Auto Live in Rotterdam AHOY, 11 oktober
RPM Connect organiseert tijdens het event waar alles draait om performance, autosport en supercars & luxury de Business VIP Preview Night. U bent dan van harte welkom om als eerste de honderden showcars te bewonderen en te gast zijn op de stand van RPM Connect in het kloppende hart van deze wervelende autoshow.


EVENT 6: RPM Connect Tourweekend. november (optioneel event)
Tijdens dit weekend staat gezelligheid voorop. We starten op een geweldige locatie, rijden een mooie route en eindigen op een idyllische plek, waar we overnachten. De volgende dag vervolgen we met een route en nog een activiteit. Dit betreft een optioneel event, dat niet is inbegrepen in de het abonnement.


EVENT 7: RPM Connect Vrijmibo #3, december
Het jaar sluiten we af met wederom een vrijmibo bij een van onze leden. Leden die gastheer of -vrouw willen zijn voor onze businessclub kunnen zich hiervoor aanmelden.


VOORUITBLIK: RPM RUN 12-17 mei 2020
In mei 2020 start de eerste RPM Run naar Italië. 5 dagen en nachten met stuk voor stuk geweldige hotellocaties, mooie rij routes maar bovenal in een relaxte sfeer. Op tijd bij het hotel om te genieten van de locatie en de omgeving en alle tijd om gezamenlijk een mooie week door te brengen. We doen veel gezamenlijk maar laten ook ruimte voor wat eigen privétijd. Inclusief is het routeboek, de overnachtingen, perfecte begeleiding, 5 topontbijten, 4 uitgebreide topdiners en 3 exquise lunches. Deelname staat open voor alle RPM Connect leden, geen eis aan de auto, het gaat hier om een mooie beleving met de leden onderling. Deelname staat ook open voor niet RPM Connect-leden op voordracht. De prijs is €4950 ex BTW voor niet-RPM Connect-leden. RPM Connect-leden krijgen €450,- korting op deelname! De inschrijving start binnenkort.


FOLLOW US: