OVER RPM

RPM is het nieuwe automotive merk van Nederland en komt uit de koker van de makers van 402 Automotive.
402 Automotive is al meer dan 20 jaar marktleider in het organiseren van automotive events en heeft veel mediaervaring uit het verleden met bladen als AutoExclusief en AutoMaxx Magazine en de betrokkenheid bij diverse automotive media van Telegraaf Media Groep (tussen 2005 en 2010 was het bedrijf onderdeel van TMG). Met haar enorme database van meer dan 120.000 petrolheads wordt een zeer groot gevarieerd publiek bereikt.
www.402automotive.com

RPM Magazine
RPM gaat verder dan alleen een blad en wordt het nieuwe multimediale platform voor de echte petrolhead! Een compleet nieuw merk in de automotive branche met een ongekende printoplage van meer dan 90.000 gedrukte exemplaren, een website met het meest opvallende autonieuws, de grootse virals via een Youtube kanaal, een actieve Facebook pagina (500.000 likers!) en Instagram en ook events! De eerste uitgave verschijnt in het voorjaar van 2019.
www.rpmonline.nl

RPM Live
RPM Live is de live versie van het magazine, dat vol komt te staan met performance tuning cars, exclusieve auto's, sportauto's en dat in een dynamische setting op het Circuit van Zandvoort. Op het circuit is het een komen en gaan van de allersnelste bolides die tegen elkaar in actie komen met de streetlegal dragraces, Dutch Time Attack en nog veel meer. Van Mitsubishi Evo tot Audi RS6, van Honda Civic Type R tot BMW M5 en van VW Golf R tot Lotus Exige. 
www.rpmlive.nl

RPM Run
In mei 2020 gaat de eerste RPM Run van start. Na de Cannonballrun in de jaren ’80 en de befaamde Gumball Rally zijn er inmiddels tal van organisatoren die een toerrally organiseren. Ook RPM start in 2020 met de eerste editie van de RPM Run, waar niet de nadruk ligt op extreme uitdossingen, supercars en 3000 kilometer in een week, maar de focus op kwaliteit hotels, diners en meer tijd voor ontspanning.
www.rpm-run.comRPM Connect
En daar komt nu dus RPM Connect bij. RPM staat open voor alle merken en type auto’s. Performance, Supercars, Classics en meer!

FOLLOW US: